Politie lost waarschuwingsschoten voor man met messen op straat

© De Limburger

In Baexem heeft de politie woensdagavond een man aangehouden, omdat hij met messen op straat liep. Dat meldt de politie.

Leon Janssen

Het incident gebeurde rond de klok van kwart over acht aan het Genroyhof.

Pepperspray

Na een mogelijke burenruzie had de man twee messen bij zich. Ooggetuigen zagen hem lopen met de wapens en waarschuwden de politie. Toen de politie arriveerde werd hem gezegd dat hij de messen moest neerleggen. Dat deed de dader, maar vermoedelijk was hij niet rustig waarop agenten hem moesten pepperen.

De man raapte de messen op en liep zwaaiend weg. Hierop heeft de politie twee waarschuwingsschoten gelost. Hij werd door zes agenten overmeesterd en kon uiteindelijk in de boeien worden geslagen.

Volgens buurtbewoners schijnt de messenzwaaier psychische problemen te hebben en vaker voor problemen te zorgen in de wijk.

Er is niemand gewond geraakt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal