Politie lost waarschuwingsschoten voor man met messen op straat

Print
Politie lost waarschuwingsschoten voor man met messen op straat

Afbeelding: De Limburger

Baexem -

In Baexem heeft de politie woensdagavond een man aangehouden, omdat hij met messen op straat liep. Dat meldt de politie.

Het incident gebeurde rond de klok van kwart over acht aan het Genroyhof.

Pepperspray

Na een mogelijke burenruzie had de man twee messen bij zich. Ooggetuigen zagen hem lopen met de wapens en waarschuwden de politie. Toen de politie arriveerde werd hem gezegd dat hij de messen moest neerleggen. Dat deed de dader, maar vermoedelijk was hij niet rustig waarop agenten hem moesten pepperen.

De man raapte de messen op en liep zwaaiend weg. Hierop heeft de politie twee waarschuwingsschoten gelost. Hij werd door zes agenten overmeesterd en kon uiteindelijk in de boeien worden geslagen.

Volgens buurtbewoners schijnt de messenzwaaier psychische problemen te hebben en vaker voor problemen te zorgen in de wijk.

Er is niemand gewond geraakt.

Video: De Limburger

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen