Bouw dertien energieneutrale huurwoningen in Blerick

Print
Bouw dertien energieneutrale huurwoningen in Blerick

Een artist impression van de nieuwbouw. Afbeelding: Pim van den Broek

Blerick -

Woningcorporatie Woonwenz start na de bouwvak met de bouw van dertien levensloopbestendige en energieneutrale huurwoningen aan de Hendrik van Veldekestraat in Blerick.

Het is de eerste van vier locaties in de gemeente Venlo waarop Woonwenz in totaal 119 energieneutrale sociale huurwoningen gaat realiseren.

De bouwkavels van circa 95 vierkante meter liggen achter de groepswoningen van De Zorggroep aan de Ruijsstraat. De woningen met badkamer en hoofdslaapkamer op de begane grond zijn volgens Woonwenz geschikt voor senioren maar ook starters en kleine gezinnen.

Het zijn de eerste energieneutrale huurwoningen die Woonwenz bouwt. Ze zijn zuinig en volledig gasloos. De dertien woningen zijn naar verwachting medio volgend jaar klaar.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen