Midzomerverhalenwandeling in Nationaal Park De Groote Peel

Print
Midzomerverhalenwandeling in Nationaal Park De Groote Peel

Vier het begin van de zomer in De Groote Peel. Afbeelding: Marijke Vaes-Schroën | Staatsbosbeheer

Ospel -

Op vrijdag 21 juni gaat de langste dag over in de kortste nacht en start de zomer. Dat wordt In Nationaal Park De Groote Peel gevierd met een Midzomerverhalenwandeling. Verhalen met als thema de zon worden verteld door vertellers van Vertelclub Verve uit Veldhoven die men onderweg tegen komt. Na afloop brandt de vuurkorf en is er een drankje bij de Peelboerderij. De activiteit start bij het Buitencentrum De Pelen van Staatsbosbeheer aan de Moostdijk 15 in Ospel.

Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende starttijden: 20.30, 20.45, 21.00, 21.15 en 21.30 uur. Per tijdstip lopen er vijftien deelnemers onder begeleiding van een gids. Deelname kost € 10,- voor volwassenen en € 7,50 per kind (vanaf 9 jaar). Prijs is inclusief een drankje in de Peelboerderij na afloop van de tocht. Reserveren kan online. De route is 2 km lang, duurt ongeveer twee uur (inclusief verhalen) en de activiteit is geschikt volwassenen en kinderen vanaf 7 jaar. Zaklampen zijn overbodig.

Info: tel. 0495-641497 of stuur een mail naar: depelen@staatsbosbeheer.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen