Nieuwe editie Grenslaup Vosseven in Stramproy

Print
Nieuwe editie Grenslaup Vosseven in Stramproy

Kilometers maken in Stramproy. Afbeelding: De Grenslaupers

Stramproy -

Er staat een nieuwe editie van de Grenslaup Vosseven op stapel, de tiende van het seizoen 2018-2019. Zondag 16 juni om 10.00 uur klinkt het startschot voor alle afstanden van deze trimloop op de zandweg achter bungalowpark Vosseven in Stramproy.

Er kan afwisselend gekozen worden uit vier parcoursen: wit (1,1 km), geel (3,2 km), blauw (3,7 km), rood (5,6 km) die meerdere malen afgelegd kunnen worden. Inschrijven kan vanaf 9.00 uur bij Natuurlijk Genieten Nieuw Vosseven aan de Lochtstraat 28 in Stramproy. De kosten voor deelname bedragen € 2,00, kinderen tot en met 12 jaar gratis. Er is een tijdklok aanwezig om de finishtijd aan te geven. De tijdcontrole is aanwezig tot 11.30 uur. Wandelen is ook mogelijk. Vanaf Natuurlijk Genieten voeren diverse wandelroutes door de bosrijke grensregio. Meer info vind je hier.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen