Flowerpower benefietconcert door Heel Vocaal

Print
Flowerpower benefietconcert door Heel Vocaal

Flowerpower-muziek voor het goede doel in Maasbracht. Afbeelding: Heel Vocaal

Maasbracht -

Zanggroep Heel Vocaal duikt terug in de tijd voor een benefietoptreden. De zanggroep presenteert op zondag 30 juni een flowerpower-concert in Cultureel Centrum De Spil, aan de Suikerdoossingel 55 in Maasbracht. Aanvang 15.00 uur.

De afgelopen weken werd Heel Vocaal versterkt door een tiental gelegenheidszangers en -zangeressen. Zij zingen mee voor het goede doel: ondersteuning van een gezin waarvan zowel de moeder als alle vijf kinderen lijden aan het Cowdensyndroom. Deze ziekte is zeer zeldzaam, waardoor lang niet alle dure medicijnen vergoed worden. Hierdoor leeft dit gezin in armoede.

De middag wordt geopend door Vocal Group Hidden Voices uit Herten. Daarna volgt een optreden van KingPitt, een classic rock band met een repertoire variërend van Neil Young tot The Beatles, The Rolling Stones en Pink Floyd. Het flowerpowerkoor van Heel Vocaal, in passende stijl gekleed, sluit dit concert af met vijf herkenbare nummers. Het wordt daarbij begeleid door een professioneel combo bestaande uit toetsenist Paul Daamen, gitarist Ruud Peeters, basgitarist George Boon en drummer Robert Joosten. Entree is een vrijwillige bijdrage.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen