Autowasdag Schinveld voor schoolverlaterskamp

Print
Autowasdag Schinveld voor schoolverlaterskamp

Afbeelding: Anja Timmers

Schinveld -

De leerlingen uit groep 8 van Basisschool Schinveld gaan zaterdag 15 juni auto’s wassen. Met het geld dat ze daarmee ophalen wordt hun schoolverlaterskamp naar het Overijsselse Heino gefinancierd.

Op de Bleekplaats worden alle voertuigen in het sop gezet tussen 10.00 en 13.00 uur. De wasdag is een traditie die al meer dan 40 jaar gehouden wordt. Overigens zijn fietsers ook welkom en afgelopen jaar kwam er zelfs een vrachtwagen het plein opgereden. Dat kost dan wel iets meer dan de vier euro die je moet neerleggen voor een gewone auto. Vorig jaar werd in totaal 574,90 euro opgehaald.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen