Kunstenaars actief in centrum Valkenburg

Print
Kunstenaars actief in centrum Valkenburg

Afbeelding: Kunst en Cultuurraad

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Vilt / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt -

Het Casinoplein en de omgeving van brasserie Aan de Linde, aan de Jan Deckerstraat 1B in Valkenburg, is zondag 23 juni van 11.00 tot 17.00 uur het domein van vele verschillende kunstenaars. Deze oppervlakte wordt ingericht als ‘Montmartre aan de Geul’.

De Kunst en Cultuurraad Valkenburg a/d Geul heeft kunstenaars van diverse disciplines uitgenodigd om deel te nemen aan het evenement. Kunstenaars zullen actief aan de slag gaan met de realisatie van een kunstwerk en op interactieve wijze zijn of haar passie uitdragen aan het publiek. Dit alles vindt plaats in Franse sfeer met live muziek.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen