Dit artikel is exclusief voor jou als abonnee van De Limburger te lezen
Plus-artikelen zijn exclusief voor abonnees van De Limburger. Verder lezen?

Zoet tafelgenot aan de druivenhellingen van Maastricht

Wekelijks legt culinair verslaggever Ray Simoen een Limburgse eetgelegenheid op de grill. Brengt Wijnrestaurant op het Land deze week zijn smaakpapillen op hol? Ambiance betoverend, menu bijna.

Musea en winkels, zelfs toiletten zijn aan het pop-uppen. Ineens duiken ze overal op, na vlot in elkaar getimmerd en met een schroevendraaier vastgezet te zijn.

Snel, snel, snel, het publiek is verslaafd aan verse trends, nieuwe kicks en onverwachte surprises. Voor de meest ‘buzz’ zorgen pop ups restaurants. Eten op onvermoede plaatsen wordt erg spannend gevonden. Veel opwindender dan in een cafetaria een patatje oorlog bestellen. Zoals in de etalage van een tot restaurant verbouwd oud winkelpand ...