Slachtoffer (83) overleden na ernstig ongeluk in Margraten

Print

Politieonderzoek remweg auto na aanrijding fietser. Video: De Limburger

Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp -

Het slachtoffer dat vrijdagochtend ernstig gewond raakte bij een ongeluk in Margraten is later op de dag overleden.

Vrijdagochtend vond er rond 11.00 uur een aanrijding plaats bij de rotonde van industrieterrein Aan de Fremme tussen een fietser en een auto.

Voor de hulpverlening werd nog een traumahelikopter opgeroepen. Het 83-jarige slachtoffer werd vervolgens gereanimeerd en naar het ziekenhuis in Maastricht vervoerd, maar overleed later toch aan zijn verwondingen.

De N278 werd enige uren afgesloten voor technisch onderzoek. De politie deed onder meer remtests met de auto die bij het ongeluk betrokken was. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet bekend. De automobilist is meegenomen naar het politiebureau.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen