Treinverkeer lig urenlang stil vanwege boom op het spoor

Print
Treinverkeer lig urenlang stil vanwege boom op het spoor

Afbeelding: Treinverkeersleiding ProRail/Twitter

Maastricht / Itteren / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Bunde / Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik -

De harde wind zaterdagmiddag veroorzaakte ook problemen op het Limburgse spoor.

Tussen Bunde en Beek was even voor twee uur een boom op de bovenleiding van het spoor gevallen. Het treinverkeer werd stilgelegd tussen Sittard en Maastricht. Arriva zette bussen in om reizigers toch op hun plaats van bestemming te krijgen.

Incidentenbestrijders van ProRail hebben de boom van het spoor verwijderd en de bovenleiding gecontroleerd op schade. Rond half zes kon het treinverkeer weer worden hervat.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen