Mojo-topman Leon Ramakers had gehoopt op beter Pinkpopprogramma

Print
Mojo-topman Leon Ramakers had gehoopt op beter Pinkpopprogramma

Leon Ramakers en Jan Smeets. Afbeelding: Joris Peeters

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

Leon Ramakers -, medegrondlegger van Mojo Concerts en nog steeds op de achtergrond betrokken bij het bedrijf als boeker van veel internationale grote acts - vindt het jammer dat Mojo er niet in geslaagd is om het jubileum van Pinkpop te onderstrepen met naast Fleetwood Mac nog één grote verrassende artiest. „Dat doet veel pijn.”

Leon Ramakers feliciteerde Jan Smeets zaterdagmorgen bij de onthulling van het bronzen beeld van de Pinkpopbaas en bood namens Mojo het cadeau aan. „Ik had gehoopt op een beter programma. Mojo gaat altijd voor het hoogst haalbare. Dat is helaas niet gelukt dit jaar.”

‘Moeilijk om vervanger te vinden’

Rob Trommelen - de boeker van Mojo die verantwoordelijk is voor het Pinkpopaffiche - onderstreept de reactie van Ramakers. „Toen Eminem zijn internationale tournee en show bij Pinkpop afzegde, wist ik al dat het heel moeilijk zou worden een grote vervanger te vinden. We kunnen ons daar helaas niet tegen wapenen. Gelukkig staan de sterren voor 2020 een stuk gunstiger. Vooral wat betreft het contracteren van grote namen.”

Beluister de podcast:

Lees hier alles over de jubileumeditie van Pinkpop.

Volg alles over Pinkpop

> delimburger.nl/pinkpop