Limburgse brandweer heeft handen vol aan stormschade

Print
Limburgse brandweer heeft handen vol aan stormschade

Afbeelding: Pieternel Kellenaers

Stramproy / Ospel / Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt / Roggel / Laar / Weert / Altweerterheide / Tungelroy / Swartbroek -

De brandweer in Limburg had ook zaterdag nog de handen vol aan meldingen over stormschade.

Er kwamen onder meer meldingen binnen uit Stramproy, Ospel, Roermond, Roggel en Weert. Volgens de brandweer ging het veelal om losgeraakte takken die na de eerdere storm nog los in bomen waren blijven zitten.

Ook evenementen hadden last van de harde wind. Zo werd de start van de races van het Drakenbootfestival in Roermond uitgesteld. Daarnaast waren er problemen op het spoor in Zuid-Limburg. Tussen Sittard en Maastricht reden zaterdagmiddag urenlang geen treinen door een boom die op de bovenleiding van het spoor was gevallen tussen Beek en Bunde.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen