Primeur: Marco Borsato zondag verrassingsact op Pinkpop

Print
Primeur: Marco Borsato zondag verrassingsact op Pinkpop

Marco Borsato, Armin van Buuren, Davina Michelle en John Ewbank Afbeelding: YouTube/Marco Borsato

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

Marco Borsato staat zondagavond op Pinkpop. De razendpopulaire zanger deelt het podium met dj Armin van Buuren, die 9 juni als afsluiter van de tweede festivaldag op de bühne staat.

Marco Borsato heeft net een zeer succesvolle reeks van vijf Kuip-concerten achter de rug. Verschillende bronnen hebben aan De Limburger bevestigd dat hij afreist naar Landgraaf om bij de jubileumeditie van het festival het verjaardagsfeest van Jan Smeets extra luister bij te zetten. Borsato neemt zijn vaste componist en tekstschrijver John Ewbank mee.

Lees hier alles over de jubileumeditie van Pinkpop.

Borsato heeft op dit moment een grote hit samen met Davina Michelle en Armin van Buuren. Samen brengen ze ‘Hoe het danst’ ten gehore en worden daarbij op gitaar begeleid door John Ewbank.

De afgelopen dagen werden al verschillende namen bekendgemaakt van de gasten die Van Buuren meeneemt, onder wie Van Halen-frontman David Lee Roth - Van Buuren heeft een nieuwe mix gemaakt van de Van Halen-klassieker ‘Jump’. De komst van Borsato werd echter angstvallig stilgehouden. Het is de eerste keer dat hij op Pinkpop te zien is.

Beluister de podcast:

De straat op met Jay aflevering 2. Video: De Limburger

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen