Rapper Sjors met spoed geopereerd: één teelbal verwijderd

Print
Rapper Sjors met spoed geopereerd: één teelbal verwijderd

Rapper Sjors Afbeelding: Instagram Rapper Sjors

Brunssum -

Rapper Sjors heeft een nacht in het ziekenhuis moeten doorbrengen. De rapper uit Brunssum had last van een ontsteking aan zijn rechterbal. Na een bezoek aan de dokter bleek het om een kwaadaardig gezwel te gaan. De rapper was er op tijd bij en ging vrijdag succesvol onder het mes.

In een video op Instagram vertelt rapper Sjors hij hoe zijn operatie is gegaan: ,,Ja, lieve mensen, ik heb net de operatie achter de rug. Dat betekent dus dat, eh... het is verwijderd. Want ja, om heel eerlijk te zijn had ik dus iets aan mijn rechterbal en die hebben ze dus verwijderd en dat is een behoorlijke ingreep geweest. Lieve mensen, thanks voor de support!”

Lees ook:Video: Rapper Sjors haalt hard uit naar bezoekers optreden in Hoogeveen: ‘ik hoop dat jullie allemaal de tering krijgen’

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →