Geslaagd asperge-ontbijt door AspergeGilde Peel en Maas

Print
Geslaagd asperge-ontbijt door AspergeGilde Peel en Maas

Ruim zestig gasten genoten van het asperge-ontbijt. Afbeelding: AspergeGilde Peel en Maas

Meijel / Panningen / Koningslust / Grashoek / Egchel / Helden / Maasbree / Kessel / Beringe / Baarlo / Kesseleik / Horst -

Voor de tiende keer is het AspergeGilde Peel en Maas gelukt om een bedrijf te vinden waar een asperge-ontbijt geserveerd wordt aan telers, ondersteuners en relaties van het gilde. Vrijdag vond het ontbijt plaats bij Mertens BV in Horst.

Het bedrijf dat zich openstelt voor het gezelschap heeft uiteraard affiniteit met de aspergeteelt in de breedste zin van het woord. Na een presentatie van Mertens BV, kregen de ruim zestig aanwezigen een rondleiding over het bedrijf. Deze werd afgesloten met het vers bereide ontbijt met diverse aspergegerechten. Ondertussen was er volop ruimte om te netwerken. De organisatie kijkt terug op een geslaagde jubileumeditie.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →