Verjaardag met een gouden kroontje voor 50-jarige Ron op Pinkpop

Print
Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

Niet alleen het gouden Pinkpop vierde feest dit weekend met de vijftigste editie. Er waren talrijke feestvierders op Megaland. Zoals de 50-jarige Ron Bitter uit Landgraaf.

Voor de jarige Ron Bitter uit Landgraaf is Pinksterzondag 9 juni een dag om nooit te vergeten. Hij wordt precies op deze dag 50 jaar. Waar kun je dat nu beter vieren dan op de gouden jubileumeditie van Pinkpop.

„Het kostte wat moeite om dit ‘verjaardagsfeestje’ hier op Megaland te organiseren, maar dan heb je ook wat” grijnst Ron Bitter met een brede glimlach van oor tot oor. Dan serieus en geëmotioneerd: „Serieus, dit is een hele bijzondere dag, met al die fantastische mensen om me heen, hier komt geen enkele andere verjaardag meer overheen.”

Naast hem staat zijn vriendin Anita Moerkerk (52) te glimlachen. Zij heeft Ron - nadat ze elkaar bijna elf jaar geleden leerden kennen via Hyves - een keer meegesleept naar Pinkpop. Anita: „Ach, ik ga al zeker 25 jaar. En natuurlijk moest Ron ook een keer mee, hoewel hij nog nooit geweest was. Na die eerste keer, was hij ‘om’. Sindsdien is Pinkpop echt ons gezamenlijke uitje geworden, samen met vrienden en ons gezin.”