Eerste lustrum Best of Proms in Wanssum

Print
Eerste lustrum Best of Proms in Wanssum

Het proms in Wanssum tijdens een voorgaande editie. Afbeelding: Angy PhotoDesign

Wanssum -

Fanfare Concordia uit Wanssum viert op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni de vijfde editie van hun promsconcert Best of Proms. Het concert vindt plaats in de Promshal aan de Lange Ven 5 in Wanssum en gaat om 20.00 uur van start.

Voor de invulling van het programma riep de fanfare de hulp in van het publiek. In december kon er gestemd worden op nummers uit de vorige vier edities. Hieruit is een gevarieerd programma samengesteld voor het eerste lustrum van het proms. Van pop en rock tot bekende meezing nummers. Naast de fanfare laten ook de drumband en majorette, die onder dezelfde vereniging vallen, zich tijdens het concert zien en horen. Aangevuld met een combo en een aantal zangers en zangeressen.

Kaarten voor Best of Proms zijn te koop bij Bakkerij Verdeuzeldonk in Wanssum en bij Café ’t Trefpunt in Geijsteren. Het is ook mogelijk om kaarten online te reserveren via www.musicwanssum.nl

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen