Pech achtervolgt Robin Frijns op Misano

Print
Pech achtervolgt Robin Frijns op Misano

Robin Frijns. Afbeelding: Shivraj Gohil -

/ Maastricht -

Maastrichtenaar Robin Frijns heeft een ongelukkig DTM-raceweekeinde achter de rug in het Italiaanse Misano. De Limburgse coureur had in race 1 technische problemen en werd tijdens de tweede sessie aangetikt.

In de eerste van twee races bivakkeerde de Limburgse racer door mechanische problemen lange tijd in de pit en werd laatste. Marco Wittmann pakte de zege. In de tweede race leek Frijns lange tijd op weg naar een podiumplek, maar moest hij na een touché van Loic Duval genoegen nemen met een vierde plek. De Fransman kreeg na zijn aanvaring met de Maastrichtenaar een drive through penalty.

Nico Müller won uiteindelijk de tweede sessie. René Rast is leider in het DTM-kampioenschap. Frijns staat in een veld van negentien rijders op een zesde plek.

Frijns was na race 2 blij voor zijn teammaat Müller, maar kon niet leven met plek vier: ,,Niet het resultaat dat we verdienden.’’

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen