Wandel Drie Daagse in en om Horst

Print
Wandel Drie Daagse in en om Horst

Deelnemers aan de Wandel Drie Daagse in 2018. Afbeelding: Stichting Wandel Drie Daagse Horst

Horst / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

Drie dagen lang wandelen ruim duizend deelnemers via verschillende afstanden door Horst aan de Maas tijdens de Wandel Drie Daagse die vrijdag 14 juni om 16.30 uur van start gaat. Op zondag is de gezamenlijke intocht in het centrum van Horst.

Op vrijdag is kasteelpark ‘Ter Horst’ gekozen als wandellocatie. Op zaterdag Meterik en zondag wandelen de deelnemers in en rond Horst, waar om 14.00 uur het defilé vanaf het Dendron College van start gaat om zo de laatste kilometers van de drie wandeldagen te voltooien. Voor iedereen die drie dagen meewandelt ligt er aan het einde van de laatste wandeldag een medaille klaar. Uiteraard mag publiek de deelnemers langs de route weer aanmoedigen. Op zondag is er nog een extra route van twintig kilometer uitgezet waar wandelaars zich op de dag zelf voor kunnen inschrijven op het Wilhelminaplein. Meer informatie: www.wandeldriedaagse.nl.