Walk 4 the Roses op 1 september voor de negende keer in Horst aan de Maas

Print
Walk 4 the Roses op 1 september voor de negende keer in Horst aan de Maas

Walk 4 the Roses Horst in 2016. Afbeelding: Stefan Koopmans

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

Horst aan de Maas trekt op 1 september voor de negende keer de wandelschoenen aan om tegen kanker te strijden. Er is een tocht van 20 kilometer uitgezet.

De opbrengst van het evenement gaat dit jaar naar het wetenschappelijk onderzoek van Ingrid Desar van het Radboudumc dat zich richt op het geïndividualiseerd doseren van medicijnen. Daarnaast gaat een deel van het bij elkaar gewandelde geld dit jaar naar hospice Doevenbos in Horst. Vorig jaar viel er dankzij dit evenement dik 33.000 euro te verdelen. Wie dit jaar op 1 september mee wil lopen, kan zich nu al aanmelden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen