Sacramentsprocessie trekt door Voerendaal

Print
Sacramentsprocessie trekt door Voerendaal

Afbeelding: Peter Lambrichs

Voerendaal / Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Winthagen -

De sacramentsprocessie trekt zondag 23 juni door Voerendaal. Dit jaar heeft de tocht het thema ‘Geven jullie hun maar te eten!’ meegekregen.

Voorafgaand aan de processie begint om 9.00 uur eerst een mis, die wordt opgeluisterd door Jubilate Deo, in de Sint Laurentiuskerk. De route loopt vanaf de Tenelenweg via het Laurentiusplein met rustaltaar en de Tenelenweg naar de Wachtendonkstraat, waarna de afsluiting plaatsvindt bij Zorgcentrum ’t Brook. Na afloop is er frühshoppen, koffie, broodjes en voor de kinderen een ijsje. Mensen die thuis nog processiemateriaal hebben liggen en deze niet meer gebruiken kunnen hiervoor contact opnemen met parochieassistent.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen