Man (31) probeert andere weggebruiker meerdere malen van A73 te drukken

Print
Man (31) probeert andere weggebruiker meerdere malen van A73 te drukken

Afbeelding: ANP XTRA

Tegelen / Reuver / Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

Een 31-jarige man uit Tegelen heeft maandagmiddag een andere weggebruiker op de A73 tussen Reuver en Roermond van de weg proberen te rijden. De man kon vlak na het incident opgepakt worden door de politie op verdenking van doodslag.

De politie kreeg maandagmiddag tussen kwart over vijf en half zes een melding van het incident waarbij een bestuurder een andere weggebruiker van de weg probeerde te drukken. Beide voertuigen reden op de A73 tussen Reuver en Roermond in zuidelijke richting.

De 31-jarige bestuurder die reed in een zwarte Audi met Duits kenteken achtervolgde een zwarte Hyundai en probeerde het voertuig herhaaldelijk van de weg te drukken. Zijn pogingen mislukten. De man kon vervolgens door de politie in Roermond worden aangehouden. De andere bestuurder raakte niet gewond. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen