Wende en Jungle by Night zorgen voor muzikale invulling Zomerparkfeest Venlo

Print
Wende en Jungle by Night zorgen voor muzikale invulling Zomerparkfeest Venlo

Jungle by Night mag een deel van het programma op zondag invullen. Afbeelding: Jungle by Night

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Wende Snijders en de jonge honden van Jungle by Night treden niet alleen op tijdens het Zomerparkfeest in Venlo, ze zorgen ook voor een eigen muzikale invulling van de line-up op 10 en 11 augustus.

Wende maakte vorig jaar op het Zomerparkfeest grote indruk met haar show en is daarom dit jaar terug met haar eigen programma. Tevens sluit ze het hoofdpodium zaterdag 10 augustus af als headliner.

Wende neemt dit jaar singer-songwriter Jeangu Macrooy mee, maar ook Yan (alias van Jan van Eert), de vibrafonist die ook in Wende’s band speelt. Verder is Steef de Jong van de partij. De theatermaker, liedjesschrijver en beeldend kunstenaar organiseert op het Venlose festival Steefs Operette Uurtje. Dichter en schrijver Marieke Lucas Rijneveld maakt het programma van Wende compleet. Rijneveld werd bekend omdat ze zich zowel jongen als meisje voelt.

Swingen

Jungle By Night is al jaren een graag geziene gast op festivals vanwege de swingende shows met veel nadruk op blazers. Afrikaanse funk en rock komen moeiteloos samen. Deze band neemt vier andere artiesten mee op zondag 11 augustus. Zoals Gentenaren Olivier Geens en Gilles Noé alias Asa Moto, die elektronische muziek maken voor de dansvloer. Ook elektronisch is het werk van Bosschenaar en deejay Jameszoo.

Verder krijgt het Zomerparkfeest de vuurdoop van het nieuwe project 4 Brothers, 2 Mothers. 4B2M bestaat uit de broertjes Rocco (De Staat) en Jimmi (Joe Goes Hunting) Heuting en Teun en Cas Hieltjes (St. Tropez). Last but not least is er het Pneumatisch Dance Trio, een funky broertje van de joekskapel.

Het Zomerparkfeest duurt van 8 tot en met 11 augustus, Julianapark in Venlo.