Dit artikel is exclusief voor jou als abonnee van De Limburger te lezen
Plus-artikelen zijn exclusief voor abonnees van De Limburger. Verder lezen?

Ontwerp kindcentrum De Heeg in Maastricht aangepast om bouwkosten te drukken

Ontwerp kindcentrum De Heeg in Maastricht aangepast om bouwkosten te drukken

Basisschool De Kring in Maastricht Afbeelding: Frits Widdershoven

Maastricht / Itteren -

Het ontwerp voor het nieuwe kindcentrum in de Maastrichtse wijk De Heeg zal worden versoberd om de bouwkosten omlaag te brengen.

Wethouder Bert Jongen laat in een brief aan de medezeggenschapsraden van basisscholen De Kring en De Perroen weten dat samen met de aannemer wordt gekeken naar ‘optimalisaties’ in het ontwerp die ‘positief van invloed zijn’ op de bouwkosten.

Zorgen

De medezeggenschapsraden hadden ...