VVV

Ook Sem Steijn naar Al-Wahda FC

Print
Ook Sem Steijn naar Al-Wahda FC

Sem Steijn heeft gescoord voor VVV. Afbeelding: Pro Shots -Henk Jan Dijks

VENLO -

In het voetspoor van zijn vader gaat ook Sem Steijn komend seizoen naar Al-Wahda FC. Steijn junior gaat dus net als bij VVV voetballen onder Steijn senior.

Sem Steijn meldt zijn aanstaande vertrek naar de topclub in Abu Dhabi via zijn eigen Instagram-account. De zeventienjarige Steijn debuteerde als middenvelder afgelopen seizoen bij VVV in de eredivisie. Hij kwam twee keer in actie en scoorde één keer.

Lees ook:VVV-trainer Maurice Steijn naar Al Wahda FC

Steijn junior bedankt VVV op zijn Insta als volgt: „Na een mooi seizoen bij VVV wil ik jullie laten weten dat ik volgend seizoen ga spelen voor Al Wahda in Abu Dhabi. VVV bedankt!”

VVV maakte dinsdag officieel bekend dat Maurice Steijn - zoals eerder op deze website al bericht - definitief naar Al Wahda FC verkast. Of assistent-trainer Jay Driessen ook naar de Emiraten vertrekt is nog onduidelijk volgens de club. Steijn wil hem graag meenemen, maar Driessen zelf zou nog niet rond zijn met de club in Abu Dhabi.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen