Mini-Musical ‘de strontvlieg’ in Theater Landgraaf

Print
Mini-Musical ‘de strontvlieg’ in Theater Landgraaf

Jeugdtheater Landgraaf. Afbeelding: Roger Boerdijk

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

Jeugdtheater Landgraaf speelt donderdag (om 20.00 uur) en zondag (14.30 uur) in Theater Landgraaf ‘de strontvlieg’, een humoristische musical met een vette knipoog naar het sprookje van Assepoester.

Op het podium de A-groep, dat wil zeggen jongeren in de leeftijd van 10 tot en met 15 jaar.

De mini-musical, die slechts een klein uurtje duurt, is bedoeld voor iedereen vanaf 5 jaar (en ouder) en speelt zich af in een insectenwereld. Daar is Prins Willem Alexander Mestkever op zoek naar een vrouw om mee te trouwen. Alle (ongehuwde) vrouwelijke insecten worden verzocht aanwezig te zijn op het bal…… Maar wie wordt de toekomstige bruid van de knappe prins?

De entree bedraagt 5 euro. Reserveren is gewenst: reserveren@theaterlandgraaf.nl of tel. 045-5310929. Kijk voor meer informatie op www.theaterlandgraaf.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen