Paralympisch atlete Laura de Vaan opent SamenLoop voor Hoop Landgraaf

Print
Paralympisch atlete Laura de Vaan opent SamenLoop voor Hoop Landgraaf

Afbeelding: Ad Weijdt

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

De SamenLoop voor Hoop Landgraaf 2019 wordt geopend door Paralympisch atlete en wereldkampioen handbiking Laura de Vaan.

De openingsceremonie wordt zaterdag 22 juni om 13.00 uur verricht. In totaal zullen 55 teams, samen goed voor 1100 deelnemers, starten aan de 24 uur durende wandelmarathon op Park ter Waerden. Verschillende artiesten verlenen geheel belangeloos medewerking. Zo treden Triple B Bigband, Trekzek, Frans Theunisz, Jel brothers, Monique Pluijmen-Dupuis, Larissa Peters en Floor Bosman zaterdag op en staan Sjpasskapel Mit de moel d’r aa, Seniorenorkest Landgraaf, Sambaband Saltando en de Limburger Buben zondag op het podium. Zaterdagmiddag is tevens tussen 12.00 en 18.00 uur een kinderloop daarbij treden de Mirmkes, Lindsey Römkens en clown Pipo Pé op.

De sluitingsceremonie vindt rond 13.00 uur plaats. Daarbij zal de opbrengst van deze SamenLoop bekendgemaakt worden. Burgemeester Raymond Vlecken neemt de cheque in ontvangst en de vijfde editie van de SamenLoop voor Hoop Landgraaf sluiten. Gedurende de SamenLoop bemensen diverse teams een stand en houden ze acties om het doel te steunen. Ter plekke is de mogelijkheid om alsnog in te schrijven en mee te wandelen, ook voor individuele bezoekers. Verdere informatie is te verkrijgen via: j.thonen@home.nl