Zomerconcert van drie harmonieën

Print
Zomerconcert van drie harmonieën

Afbeelding: De Limburger

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Kerkrade / Eygelshoven / Posterholt -

Harmonie Sint Caecilia Nieuwenhagen, Harmonie Wilhelmina Posterholt en het Koninklijk Harmonieorkest Kerkrade geven een gezamenlijk zomerconcert.

Dit gebeurt zaterdag 22 juni in de Harmoniezaal aan het Sunplein 19 in Landgraaf. Harmonie Wilhelmina opent het programma om 19.00 uur. Het orkest bestaat uit 66 muzikanten en staat onder de muzikale leiding van Guido Swelsen. Als tweede vereniging betreedt Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen het podium. Zij brengen, onder leiding van dirigent Samuel Aguirre, onder andere de werken Suspiros d’Espagna, Slavische Dans en Jericho ten gehore. Het Koninklijk Harmonieorkest Kerkrade sluit af. Het huidige orkest komt voort uit een samenwerkingsverband tussen Koninklijke Harmonie Sint Caecilia 1843 Kerkrade en Harmonie Sint Pancratius Nulland. Guido van Swelsen dirigeert. De entree voor het concert is gratis.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen