Politieagent helpt jongen op weg naar galafeest

Print
Politieagent helpt jongen op weg naar galafeest

Afbeelding: Facebook politie

Wellerlooi -

Een politieagent heeft dinsdagavond op een niet alledaagse manier zijn helpende hand toegestoken bij een auto-ongeluk.

Bij een aanrijding tussen twee personenauto’s op de N271 in Wellerlooi was een jongen betrokken die op weg was naar een gala van zijn school.

Het ongeluk kwam voor hem wel heel ongelegen, omdat hij ook nog eens haast had om op tijd te komen voor het grote feest. Speciaal voor deze gelegenheid had hij zich in een mooi pak gestoken. De jongen raakte niet gewond tijdens de aanrijding, maar een vervelende bijkomstigheid was wel dat hij niet zelf de stropdas kon strikken. Gelukkig was er op de onheilsplek een bereidwillige agent die hem snel kon helpen, zodat hij toch op en top op het gala kon verschijnen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen