Bewoners Sint Elisabeth nemen voorproefje op gelijknamig wandelpad

Print
Bewoners Sint Elisabeth nemen voorproefje op gelijknamig wandelpad

Het splinternieuwe Elisabethpad in Haelen. Afbeelding: Conny Roukens

Haelen -

De Stichting Vrienden van Sint Elisabeth nam vorige week vijftig bewoners van het gelijknamige zorgcentrum in Haelen mee voor een wandeling over het nieuw aangelegde Elisabethpad, dat binnenkort officieel geopend wordt.

Het pad is zo aangelegd dat het voor iedereen toegankelijk is, ook voor mensen die gebonden zijn aan rolstoel of rollator, om te wandelen door de Leudalse natuur. De wandeling was mogelijk dankzij de inzet van familie en vrijwilligers. De deelnemers maakten dankbaar gebruik van de gelegenheid. De wandeling eindigde in Elisabeth’s hof waar iedereen getrakteerd werd op koffie met banancake door het restaurant. Aansluitend werd er nog samen gezongen, ook voor het briljanten bruidspaar dat aanwezig was. De stichting is zich inmiddels alweer aan het beraden op een volgende activiteit voor de bewoners van het zorgcentrum.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen