Marinierskapel der Koninklijke Marine geeft galaconcert in Obbicht

Print
Marinierskapel der Koninklijke Marine geeft galaconcert in Obbicht

De Marinierskapel in concert. Afbeelding: Louis Meulstee

Obbicht -

De Marinierskapel der Koninklijke Marine is het muzikale visitekaartje van de Nederlandse krijgsmacht en treedt op bij tal van ceremonies en gelegenheden in binnen- en buitenland.

In het kader van Belaef Blaosmeziek en het 125-jarig jubileum van Concordia Obbicht verzorgt dit gezelschap vrijdag 20 september een galaconcert in de Willibrorduskerk. De Marinierskapel staat onder leiding van Majoor der Mariniers Arjan Tien en geeft een concert waarbij in het eerste gedeelte het accent ligt op symfonische blaasmuziek met solisten uit eigen gelederen.

Na de pauze gaat men verder in een bigbandopstelling en wisselen jazz, pop en entertainment elkaar af. Het concert start om 20.00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.concordiaobbicht.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen