Recherchehoofd Rob van Kan op gesprek in ‘zijn’ Elsloo

Print
Recherchehoofd Rob van Kan op gesprek in ‘zijn’ Elsloo

Rob van Kan. Afbeelding: Annemiek Mommers

Elsloo -

Werkgroep DOC-Elsloo gaat binnenkort in gesprek met Rob van Kan, hoofd Recherche Limburg. Een thuiswedstrijd voor Van Kan, want, zo meldt DOC-Elsloo niet zonder trots, ‘geboren en getogen in ons eigen Elsloo.’

Gespreksonderwerpen zijn misdaad en criminaliteit, drugsbeleid en cybercrime en zedendelicten en cold cases. Ook zijn promotieonderzoek naar het belang van forensische radiologie bij schietincidenten komt aan bod.

Aanmelden

De bijeenkomst op woensdag 19 juni start om 19.30 uur in het DOP-Elsloo in het Maaslandcentrum, Burg. Maenenstraat 45 in Elsloo. Aanmelden via www.dorpsplatform-elsloo.nl, via een e-mail naar doc@dorpsplatform-elsloo.nl of bij het Maaslandcentrum.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen