Recherchehoofd Rob van Kan op gesprek in ‘zijn’ Elsloo

Print
Recherchehoofd Rob van Kan op gesprek in ‘zijn’ Elsloo

Rob van Kan. Afbeelding: Annemiek Mommers

Elsloo -

Werkgroep DOC-Elsloo gaat binnenkort in gesprek met Rob van Kan, hoofd Recherche Limburg. Een thuiswedstrijd voor Van Kan, want, zo meldt DOC-Elsloo niet zonder trots, ‘geboren en getogen in ons eigen Elsloo.’

Gespreksonderwerpen zijn misdaad en criminaliteit, drugsbeleid en cybercrime en zedendelicten en cold cases. Ook zijn promotieonderzoek naar het belang van forensische radiologie bij schietincidenten komt aan bod.

Aanmelden

De bijeenkomst op woensdag 19 juni start om 19.30 uur in het DOP-Elsloo in het Maaslandcentrum, Burg. Maenenstraat 45 in Elsloo. Aanmelden via www.dorpsplatform-elsloo.nl, via een e-mail naar doc@dorpsplatform-elsloo.nl of bij het Maaslandcentrum.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen