Venraynaren kunnen meepraten over toekomst Vlakwaterbos

Print
Venraynaren kunnen meepraten over toekomst Vlakwaterbos

Afbeelding: Mara van den Oetelaar

Venray -

Wat kan er wel en wat niet in het Venrayse vlakwaterbos? De gemeente Venray wil via een enquête op haar eigen website erachter komen hoe inwoners dat zien.

Begin dit jaar is de gemeente een traject gestart om een visie op te stellen over het natuurgebied aan de rand van Venray. Om niet alleen het geluid van de gemeente of die van betrokken partijen te horen, heeft de gemeente ervoor gekozen om ook burgers te betrekken.

Perdstal

De afgelopen jaren leidde de invulling van de Perdstal, een gebouw in het Vlakwaterbos, al tot de nodige discussie. Diverse initiatieven zoals een stormbaan, bootcamp en pannenkoekenhuis zouden voor veel overlast zorgen.

Najaar

De enquête is nog tot en met 18 juni in te vullen. Daarnaast kunnen inwoners zich 18 juni om 18.30 in wijkontmoetingscentrum ’t Schöpke hun input geven. Met alle opgehaalde informatie gaat de gemeente werken aan een visiedocument dat in het najaar klaar moet zijn.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen