Showbizz-rubriek

Geen witte poeder in de neus van Marijke Helwegen en Rapper Sjors bijna hersteld van teelbaloperatie

Print
Geen witte poeder in de neus van Marijke Helwegen en Rapper Sjors bijna hersteld van teelbaloperatie

Marijke Helwegen Afbeelding: ANP

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de leukste, gekste en opvallendste berichten van BL’ers op social media.

Top-dj’s Lucas en Steven uit Maastricht, beter bekend als Lucas & Steve, maken vrolijke nummers waar je energie van krijgt. Donderdag komt hun nieuwe track Long Way Home uit. In reacties laten fans weten niet te kunnen wachten totdat ‘ie er is.

Dit bericht bekijken op Instagram

It’s almost here! Coming this Thursday! #LongWayHome ??

Een bericht gedeeld door Lucas & Steve (@lucasandsteve) op

Alvast een voorproefje voor de échte fans. Wat vind jij van het nummer?

Max Verstappen bevindt zich ditmaal niet op het circuit, maar in de Red Bull Arena in New York. Voor een filmpje waant hij zich in het voetbalwereldje. Maar kan hij ook een beetje voetballen?

Dat sport bij familie Verstappen in het bloed zit, is wel duidelijk. Is het niet op een racecircuit dan wel in de sportschool. ,,Nou nou. Dadelijk ben je sterker dan pappa”, zegt Jos Verstappen in een reactie tegen dochter Victoria-Jane Verstappen, die hard aan het werk is.

De voetjes van Marijke Helwegen gaan van de vloer. Gekleed in een geel jurkje danst ze op het nummer I Get a Kick Out of You van Michael Bublé. Maar dan hoort ze iets opvallends in het nummer: That I get a kick out of you. Some, they may go for cocaine. ,,Ik gebruik ook poeders, maar niet in mijn neus maar op mijn neus. Veel leuker!”, zegt de koningin van de plastische chirurgie. En ze danst weer vrolijk verder.

De Oranje Leeuwinnen speelden dinsdag verre van overtuigend in het Stade Océane van Le Havre, maar wonnen op het WK hun eerste groepswedstrijd van Nieuw-Zeeland: 1-0. En dat realiseert Oranjevrouw Dominique Bloodworth zich ook. ,,Niet de best gespeelde wedstrijd, maar wel de beste steun zeker”, zegt de voetbalster op Instagram. Zaterdag spelen de Nederlandse voetbalsters in Valenciennes tegen Kameroen. Wellicht spelen ze dan beter dan ze dinsdag hebben laten zien.

,,Hoe dramatisch! Ik hou ervan”, zegt Maurice Wijnen. Stiekem fan van Disneyfilms?

De Venlose actrice Lotte Verbeek speelt een van de hoofdrollen in de film The Coldest Game. De opnames vonden grotendeels plaats in de hoofdstad van Polen, maar Verbeek zit nu een audiostudio om haar karakter in te spreken. Benieuwd naar de film?

In een video laat Rapper Sjors weten dat het herstel van zijn operatie goed verloopt. Afgelopen vrijdag moest hij onder het mes, omdat hij last had van een ontsteking aan zijn rechterbal. Het bleek te gaan om een kwaadaardig gezwel. De rapper moest snel geopereerd worden. Het gaat zo goed dat hij vrijdag gewoon weer paraat zal staan voor zijn fans.

Dit bericht bekijken op Instagram

????

Een bericht gedeeld door Rapper Sjors (@rappersjors1) op

Chantal Janzen steekt de draak met zich zelf. Het is nog lang niet te laat voor een summerbody.

Dit bericht bekijken op Instagram

This.

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Een gesprek in RTL Boulevard zorgt voor veel ophef op social media. Het programma besprak maandag de nieuw plussize-paspoppen van Nike en Olcay Gulsen gaat door het stof na haar opmerkingen. Haar opmerkingen werden door vele kijkers als beledigend opgevat. In het item over de curvy paspoppen van het sportmerk zei de voormalige modeontwerpster te schrikken van de omvang van de plastic modellen. ,,Aan de ene kant wil je niet iemand uitsluiten omdat hij een maat meer heeft, die moet ook kunnen sporten. Maar ik vind dit niet echt een maatje meer. Ik denk dat het een maatje 48-50 is. Ik vind het een enorm groot verschil met een model dat maatje XS heeft en een plussize-mannequin. Waarom zit daar niets tussen? Het is nu extreem uitgevallen. Ik vind het persoonlijk vrij onwaarschijnlijk dat deze vrouw fit genoeg is om te gaan sporten’’, vertelde ze tijdens de uitzending.

Actrice Hadewych Minis is een voorstander van de plussize-paspoppen en realityster Louisa Janssen is nogal boos op Gulsen.

De modedeskundige laat wel weten spijt te hebben van haar uitspraken ,,Het spijt me als ik mensen heb gekwetst, want dat is nooit mijn bedoeling’’, zegt ze via Instagram. ,,Wellicht heb ik het niet goed uitgelegd, maar alsnog mijn oprechte excuses. Ik hou van mensen in elke vorm.’’

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen