Pinkpop 50 Tribute Muziekfeest in Koningsbosch

Print
Pinkpop 50 Tribute Muziekfeest in Koningsbosch

Lotte Walda is één van de optredende artiesten. Afbeelding: Harmonie St. Cecilia

Koningsbosch -

Wie na de jubileumeditie van Pinkpop in Landgraaf nog een keer wil nagenieten, kan daarvoor terecht in Koningsbosch. Op zaterdag 22 juni vindt in gemeenschapshuis ‘Oos Heem’, aan de Kapelaan Verdonschotstraat 5 een ‘Pinkpop 50 Tribute Muziekfeest’ plaats, ter ere van de 50e editie van Pinkpop. Diverse jonge talenten geven deze avond een interpretatie van de muziek van Pinkpop-artiesten, met onder andere het Heerlense talent Lotte Walda.

Voor deze avond heeft Pinkpop-directeur Jan Smeets zijn zegen gegeven aan Harmonie St. Cecilia uit Koningsbosch om de naam Pinkpop te mogen verbinden aan dit muziekfeest. Harmonie St. Cecilia presenteert een dwarsdoorsnede van vijftig jaar Pinkpop, samen met Lotte Walda, Bram Vergoossen en Margaux Janssen, aangevuld met een popcombo bestaande uit Gesuino de Rosas, Markus Proske en gecompleteerd met drums en toetsen uit de eigen geledingen van de harmonie. De presentatie is in handen van L1 radio-DJ en TV-presentatrice Rian Moonen. Muziekliefhebbers kunnen zich opmaken voor speciaal voor deze gelegenheid gearrangeerde nummers van Metallica, Counting Crows, Caro Emerald, Van Dik Hout, Anouk, Within Temptation en vele anderen. Na afloop is er nog een Pinkpop afterparty.

Entreekaarten zijn te koop bij Fa. Muijsers-Geurts 1001 Artikelen, aan de Kerkstraat 144 in Koningsbosch en bij Dolcino aan de Bovenstestraat 51 in Echt. De entree bedraagt tien euro. Aanvang 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur.