Muziekmiddag in de Uffelse molen

Print
Muziekmiddag in de Uffelse molen

Liefhebbers van bigband- en popmuziek zijn welkom in Haler. Afbeelding: Bert Heijnen

Haler -

De Uffelse Molen in Haler/Uffelsen opent haar deuren voor muzikale en culturele ontmoetingen. Zo geven Bigband LOS uit Tungelroy en het Weerter jongerenkoor Equal Voices een gezamenlijk concert tijdens een muziekmiddag op zondag 23 juni, van 14.00 tot 16.00 uur.

LOS is een achttien leden tellende bigband met combo en zang, voorgekomen uit de fanfare van Tungelroy. De muzikanten van LOS brengen een breed muziekscala, variërend van Bob Marley tot Anouk en van Ray Charles tot Aretha Franklin. Deze middag speelt LOS nummers uit haar eigen repertoire, maar combineert dit met een sessie met het Weerter jongerenkoor Equal Voices. Equal Voices zingt voornamelijk pop- en musicalmuziek. LOS en Equal Voices spelen één set samen, om tevens elk een set met eigen repertoire ten gehore te brengen.

De middag -die gratis toegankelijk is- biedt tevens de mogelijkheid kennis te maken met de Uffelse watermolen, gelegen langs de Uffelse beek. Een veertiende-eeuwse molen die de laatste jaren is gerestaureerd.