Amerikaans Zomerconcert met tombola en ‘Wild-West’-buffet

Print
Amerikaans Zomerconcert met tombola en ‘Wild-West’-buffet

Muziekvereniging O.L. Vrouwe Gilde Holthees-Smakt. Afbeelding: OLVG

Smakt -

Muziekvereniging O.L. Vrouwe Gilde Holthees-Smakt presenteert zondag 23 juni een Amerikaans zomerconcert op het overdekte verenigingsplein achter ’t Pelgrimshuis in Smakt.

De muziekvereniging, onder leiding van dirigent Bart Klerken, neemt het publiek samen met de Oeffeltse countrygroep We Make You Happy mee op een muzikale reis door Amerika. Ze brengen muziek ten gehore die reikt van ‘Wild-West’ tot blues en pop.

In de pauze vindt een tombola plaats, waarbij fraaie prijzen kunnen worden gewonnen. Aansluitend kun worden aangeschoven voor het nuttigen van een ‘Wild-West’-buffet. De uitvoering begint om 15.00 uur en de toegang is gratis.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen