Bram Moszkowicz gastspreker tijdens netwerkbijeenkomst voor Maasgouw-ondernemers

Print
Bram Moszkowicz gastspreker tijdens netwerkbijeenkomst voor Maasgouw-ondernemers

Bram Moszkowicz. Afbeelding: ANP/Remko de Waal

Maasbracht -

Voorafgaand aan de officiële opening van de Maasbrachter Havendagen, vindt vrijdag 28 juni de Sireneborrel XXL plaats - een netwerkbijeenkomst voor ondernemers van Maasgouw. Gastspreker op deze avond is voormalig advocaat en mediapersoonlijkheid Bram Moszkowicz.

Bram, zijn vader en zijn broers David en Max jr. vormden tot in 2012 tezamen de advocatenmaatschap Moszkowicz Advocaten met kantoren in Maastricht en Amsterdam. Hij verdedigde cliënten als de in 2003 vermoorde Cor van Hout, de Surinaamse legerleider Desi Bouterse, vastgoedmagnaat Willem Endstra, crimineel Willem Holleeder en politicus Geert Wilders.

Ook stond hij door de jaren in het spotlicht als tv-persoonlijkheid. Zo trad hij in juni 2015 op als misdaaddeskundige in het showbizzprogramma RTL Boulevard en presenteerde hij in 2005 een talentenjacht voor jonge advocaten voor de AVRO onder de titel De Nieuwe Moszkowicz. In 2017 was Moszkowicz te zien in het programma Kroongetuige.

Ondernemers uit de gemeente Maasgouw die deze bijeenkomst willen bijwonen, kunnen gratis tickets bestellen via info@maasgouwondernemers.nl.