Tomorrowland

Droom komt uit voor dj JNO uit Maastricht

Print
Droom komt uit voor dj JNO uit Maastricht

Dj JNO. Afbeelding: Coincidence Records

Stein / Maastricht -

Deejay JNO uit Maastricht maakt deze zomer zijn debuut op het befaamde dancefestival Tomorrowland in het Belgische Boom. „Een van mijn grootste dromen is uitgekomen”, schrijft Jano van der Wegen, zoals hij in het echt heet, op Facebook.

De 29-jarige dj, die voornamelijk techno en deephouse ten gehore brengt, mag draaien op zondag 28 juli, tijdens het tweede festivalweekend van Tomorrowland, in de Rave Cave. De Limburger bezocht Tomorrowland voor het eerst in 2014. „Toen zei ik tegen mijn vrienden dat ik ooit zou spelen op dit festival. En vijf jaar later wordt een van mijn grootste dromen realiteit”, aldus de dj.

Het contract voor de show op Tomorrowland is het tweede hoogtepunt in de jonge carrière van de Limburger in korte tijd. Vorige week kwam zijn plaat A Walking Contradiction op nummer 83 binnen in de Beatport Top 100.

Van der Wegen, geboren in Hongarije, maar opgegroeid in Stein en tegenwoordig woonachtig in Maastricht, tekende vorig jaar een contract bij het Belgische muzieklabel Coincidence Records. Bij dat label heeft hij inmiddels één EP uitgebracht.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen