Tabletcafé bij bieb Horst

Print
Tabletcafé bij bieb Horst

Afbeelding: INGimage

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

In de bibliotheek van Horst vindt op zaterdag 29 juni onder de noemer Tablet Café een bijeenkomst plaats rond het gebruik van de tablet. Tijdens deze activiteit geven enkele studenten uitleg, maar deelnemers kunnen ook elkaar helpen.

Het accent ligt op het uitwisselen van ervaringen, tips, trucs en informatie over apps. zo passeren onderwerpen als het installeren van apps, het downloaden van e-books, de registratie van de tablet, het gebruik van Skype de revue. Ook tips voor de e-reader en smartphone komen aan bod.

Het strekt tot aanbeveling met een volledig opgeladen apparaat te komen. Om nieuwe apps te kunnen installeren is het handig gebruikersnaam en wachtwoord mee te brengen.

De bijeenkomst duurt van 10.00 tot 13.00 uur. Het tabletcafé is geen cursus of workshop, maar een samenzijn van enthousiaste gebruikers. Deelname is gratis.