Weert krijgt zesde Huiskamer dankzij opbrengst Crossmoor Charity Cup

Print
Weert krijgt zesde Huiskamer dankzij opbrengst Crossmoor Charity Cup

Voorzitter Vincent Nies (l) van Golf en Country Club Crossmoor reikt in aanwezigheid van de voltallige Werkgroep Crossmoor Charity Cup de cheque uit aan het bestuur van Stichting Dagopvang Weert. Afbeelding: Henk Gielis

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Bij Golf en Country Club Crossmoor in Weert werd vrijdag voor het zesde jaar op rij de Crossmoor Charity Cup gehouden, een golftoernooi voor het goede doel. De opbrengst van dit jaar - bijna zestigduizend euro - gaat naar Stichting Dagopvang Weert, voor het opzetten van de zesde ‘Huiskamer’ in het klooster van de Birgittinessen in het centrum van Weert.

Honderdvierentwintig golfers speelden overdag een wedstrijd. Aansluitend was er een gevarieerd avondprogramma, waarbij ruim honderdtachtig gasten konden deelnemen aan activiteiten als een loterij en veiling.

Kort na 21.00 uur maakte voorzitter Vincent Nies van de Crossmoor Charity Cup het totaalbedrag bekend. Dit resulteerde in de overhandiging van de cheque aan het bestuur van Stichting Dagopvang Weert ter waarde van € 59.139,50 euro. Ruim voldoende om de zesde Huiskamer te realiseren en de eerste bezoekers bij de feestelijke ingebruikname te verwelkomen met een dinerbon.