Jongen (11) in gezicht gebeten door hond in Brabant

Print
Jongen (11) in gezicht gebeten door hond in Brabant

Afbeelding: Getty Images

Een 11-jarige jongen in Goirle (Noord-Brabant) is in het gezicht gebeten door een hond. De jongen is naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend hoe hij eraan toe is.

De politie heeft de hond, een bastaard Duitse Staander, in beslag genomen en overgebracht naar het asiel, zei een woordvoerder. Het is nog niet bekend of de hond een ‘‘agressieve geschiedenis’‘ heeft en wat er met hem moet gebeuren.

De hond was met zijn eigenaar naar een voetbalwedstrijd. Na afloop ging de eigenaar nog wat napraten in de sportkantine en legde het dier buiten vast aan de ketting. De jongen stapte op de hond af om hem te aaien, waarna hij werd gebeten.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen