‘Match Maastricht’

‘Stoere’ dag voor zieke kinderen

Onder de noemer ‘Een dag niet ziek’ hield Match Maastricht samen met de studentenverenigingen Circumflex en Saurus dit weekeinde in Maastricht een speciale dag voor langdurig zieke kinderen. Zo’n 25 kinderen maakten samen met hun ouders, broertjes en zusjes en de vrijwilligers van Match vanuit het Maastricht UMC+ een tocht door de stad met brandweerauto’s, ziekenwagens en defensieauto’s. Natuurlijk mét zwaailicht en sirene.
Print

Bij aankomst op Adelante stond er een uitgebreide lunch klaar. Voor de kinderen waren er activiteiten. Ze konden zich laten schminken, een kijkje nemen in de (wens)ambulance of plaatsnemen op de motoren van Rijkswaterstaat. De hoogwerker van de vrijwillige brandweer was favoriet.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen