Motorrijder omgekomen bij ongeval in Venray

Print
Motorrijder omgekomen bij ongeval in Venray

Afbeelding: SK-Media

Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck -

Een 24-jarige motorrijder is zondag overleden na een aanrijding met een personenauto in Venray. Hij overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Dat meldt de politie.

Het ongeluk gebeurde rond de klok van vier uur op de Raadhuisstraat. Hoe de auto en de motor met elkaar in botsing konden komen, is nog niet bekend. Door de klap van de aanrijding schoot de motor tientallen meters door op de weg. Ter plekke werd het slachtoffer behandeld door de arts uit de opgeroepen traumahelikopter.

De motorrijder raakte zwaargewond en de man werd naar het ziekenhuis in Venlo gebracht. Het slachtoffer is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Lees ook: Motorrijder zwaargewond na aanrijding met auto

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen