‘Jazz in de Tuin’ bij de Uffelse Molen

Print
‘Jazz in de Tuin’ bij de Uffelse Molen

L’Equipe de Rêve brengt jazz naar Haler. Afbeelding: Stichting Kunst & Cultuur Leudal

Haler -

Liefhebbers van jazz zijn welkom bij een nieuwe editie van ‘Jazz in de Tuin’. De achtkoppige jazzformatie L’Equipe de Rêve speelt op zondag 7 juli van 14.00 tot 17.00 uur in de tuin bij de Uffelse Molen in Haler. Entree vijf euro.

L’Equipe de Rêve is een speciaal voor deze gelegenheid bij elkaar gezocht ‘dreamteam’; een mix van oude rotten (uit onder andere de Mo’Jones Big Band) en jong talent (het inmiddels internationaal vermaarde duo Twogether). L’ Equipe de Rêve bestaat uit de muzikanten Bart Oostindie op gitaar; Rob Sijben op altsax; Tim Daemen op trombone; Marc Huynen op trompet; Simon Oslender op toetsen; Jerome Cardynaals op drums; Steffen Thormählen: percussie en Jo Didderen op contrabas. Het repertoire bestaat uit happy instrumentals op de groove gerichte jazz, ergens tussen Blue Note-klassiekers en New Cool Collective.

De Uffelse Molen is gelegen aan de Uffelsestraat 5 in Haler. Het optreden is een initiatief van de Stichting Kunst & Cultuur Leudal. Meer info vind je hier.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen