Amerikaans Zomerconcert op plein in Smakt

Print
Amerikaans Zomerconcert op plein in Smakt

Een zomerconcert in Amerikaanse sfeer. Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Smakt -

Het overdekte verenigingsplein achter ’t Pelgrimshuis aan de Sint Jozeflaan 52 in Smakt vormt zondag het decor voor een Amerikaans zomerconcert dat om 15.00 uur van start gaat.

De organisatie is in handen van Muziekvereniging O.L. Vrouwe Gild Holthees-Smakt dat het publiek meeneemt op een muzikale reis door Amerika. Ze krijgen hierbij hulp van de Oeffeltse Countrygroep ‘We Make You Happy’. De muziek varieert van Wild West tot de jungle en van blues tot pop. In de pauze is er een tombola met verschillende prijzen. De toegang tot dit alles is gratis. Wie door alle muziek honger krijgt, kan na afloop voor € 20,- aanschuiven aan een typisch Amerikaans Wild West buffet. Kinderen tot 10 jaar mogen deelnemen voor € 10,-. Kaarten hiervoor zijn te bestellen bij ’t Pelgrimshuis. Informatie via tel. (0478) 63 62 28 of mail pelgrimshuis@hetnet.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen