Asielzoekerscentrum Baexem zoekt een fietstechneut

Print
Asielzoekerscentrum Baexem zoekt een fietstechneut

Wie denkt en helpt er mee bij het AZC? Afbeelding: Getty Images

Baexem -

Voor de nieuw op te starten fietsreparatie werkplaats bij het Asielzoekerscentrum Baexem is het AZC op zoek naar een handige en technische vrijwilliger.

Tijdens een fietsinzamelingsactie heeft het AZC verschillende fietsen gekregen, waar nog het een en ander aan moet gebeuren. Verder wil men de bewoners van het AZC de gelegenheid geven om hun eigen fiets te repareren. Wie het leuk lijkt om, samen met enkele bewoners van het AZC, deze fietsen op te knappen en mee wil denken over de inrichting en planning van de werkplaats, kan contact opnemen met Pauline Jorissen, projectleider Aan de Slag Leudal, via tel. 06-15826686 of e-mail paulinejorissen@proteion.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen