Poppenspelfestival rondom Roermondse Rattentoren

Print
Poppenspelfestival rondom Roermondse Rattentoren

Poppenspel rondom de Rattentoren. Afbeelding: www.rattentoren.nl

Roermond / Merum / Swalmen / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

Rondom de Rattentoren achter de Roermondse Sint Christoffelkathedraal vindt zondag 23 juni vanaf 13.00 uur het vertel- en poppenspelfestival plaats. Ingang via de Grote Kerkstraat, toegang gratis.

Diverse poppenspelers en vertellers maken hun opwachting in de Pandtuin bij de Rattentoren. Zo brengt Marc Beuten van poppentheater Pierewiet zijn handgemaakte poppen mee en speelt Theater van de Droom de voorstelling Figurenkast. Het Smoespottheater laat de bezoekers kennismaken met Diana Tubuh en Esther Linnemann presenteert haar marionettenwereld in De Alchimist. ‘t Fleurig Madammeke brengt de voorstelling ‘Mijn meneertje van niks’ voor het voetlicht en Steven Luca en Charlotte de lange van Trunk Puppeteers spelen ‘Once Upon a hand’. In de voorstelling ‘Pad groeit groot’ van Pauline Bongers speelt een klein amfibie de hoofdrol.

Het vertel- en poppenspelfestival is een initiatief van stichting poppentheater De Klaproos. Meer informatie op de website www.rattentoren.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen